Pehea e mālama ai i kāu mau makeup brush?

Pehea e mālama ai i kāu mau makeup brush?

Palaki makeuphe mau mea hoʻonaninani koʻikoʻi, akā hiki ke hele hewa inā ʻaʻohe ʻōnaehana mālama maikaʻi.

No ka mālama ʻana i kāu mau pulupulu ma ka home, e waiho i loko o kahipalaki palaki, mea hoʻonohonoho, a i ʻole nā ​​huki huki hiki ke hoʻopaʻa ʻia.ʻO kēia ka mea e nani ai kāu vanity a i ʻole ka lole lole a kōkua iā ʻoe e ʻimi maʻalahi i kāu mau pulupulu.Inā hele ʻoe, e koho i kahi ʻeke paʻa, ʻōwili, a i ʻole puke palaki e pale ai i kāu mau pulupulu.ʻO kēlā me kēia o kēia mau koho he ala maʻalahi, maʻalahi e hoʻonohonoho i kāu mau pulupulu.

Hoʻonohonoho ʻana i kāu mau Brushes ma ka Home

1. E kau i nā pulumu i loko o kahimea hoʻopaʻa palaki makeup pāʻoihanano ke komo maʻalahi. E kau i nā pulupulu i loko o ka paʻa me nā bristles e kū ana i luna e pale iā lākou mai ka pōʻino.Inā noho ʻoe ma kahi lepo lepo, e hoʻohana i kahi paʻi palaki makeup me kahi poʻi ma luna e pale aku iā lākou i ka lepo.

2.E hoʻohana i kahi mea hoʻonohonoho palaki inā makemake ʻoe i kahi koho kaila.Hana ʻia kēia mau mea hoʻonohonoho mai ke aniani a i ʻole perspex a loaʻa nā kristal ma lalo o kēlā me kēia keʻena e kōkua i nā pulupulu e kū pololei.ʻO nā kala kala like ʻole e hoʻolilo i ka mea hoʻonohonoho pulupulu i ʻāpana hiʻohiʻona nani, a ʻo nā keʻena ʻike i ka wikiwiki a me ka maʻalahi o ka huli ʻana i ka pulupulu make-up āu e makemake ai e hoʻohana.

3. E hoʻohana i nā mea huki hiki ke hoʻopaʻa ʻia inā pōkole ʻoe ma kahi ākea.Inā makemake ʻoe i kāu mea lapuwale a i ʻole ka mea ʻaʻahu e nānā liʻiliʻi, e hoʻohana i nā drawers stackable perspex e hoʻonohonoho i kāumakeup brushes.E hoʻomoe i kāu mau pulupulu i loko o nā pahu huki e mālama pono iā lākou.

individual fashion hot makeup brush set (258)zwipknplyir

 

 

 

E mālama i kāu mau pulumu no ka huakaʻi

1. E koho i kahi puke palaki e mālama i ke ʻano o nā pulupulu.He puke palakiHe waiwai nui ia inā makemake ʻoe e pale i kāu mau pulupulu i ka wā hoʻomaha a inā ʻoe e lawe ana i kāu mau pulupulu.E hoʻoheheʻe wale i kēlā me kēia pulupulu ma lalo o kahi kaula elastic i loko o ka puke palaki a laila hoʻopaʻa i ka pahu.Hoʻopau nā ʻāpana ʻokoʻa i ka ʻōwili ʻana o nā pulupulu a hele i waho o ke ʻano.

2.E hoʻohana apaʻa ʻili ʻōwili ʻiae pale aku i ka hoʻopā ʻana o nā pulupulu.ʻO kēia mau mea paʻa e ʻōwili i loko o kahi puʻupuʻu liʻiliʻi liʻiliʻi.ʻO nā keʻena kaʻawale i loko o nā mea paʻa, ʻaʻole e hoʻopā nā pulupulu i kekahi i kekahi, e hōʻemi ana i ka pōʻino o lākou.E hoʻokuʻu wale i kēlā me kēia pulupulu i loko o kahi keʻena a ʻōwili i ka paʻa.

3. Kohohe ʻeke make-up a pahu pahame nā keʻena e mālama ai i kāu mau pulupulu.Hiki i nā ʻōmole hoʻomaʻemaʻe ke hoʻoheheʻe ʻia a i ʻole ke kahe ʻana i ka lepo i kāu mau pulupulu.No ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kāu mau pulupulu, koho i kahi ʻeke make-up i loaʻa nā ʻeke ʻokoʻa, nā lima lima, a i ʻole nā ​​ʻeke āu e hoʻohana ai no ka mālama ʻana i nā pulupulu.

cosmetic bag 

 

 

 

 

 

 

 


Ka manawa hoʻouna: Jan-09-2020