Pehea e hoʻohana ai i kahi ʻōniʻoniʻo makeup no ka nānā hala ʻole ma 2 mau ʻanuʻu maʻalahi

Pehea e hoʻohana ai i kahi ʻōniʻoniʻo makeup no ka nānā hala ʻole ma 2 mau ʻanuʻu maʻalahi

Inā mākou e inoa i kā mākou mea hana nani punahele o nā manawa a pau, pono mākou e ʻōlelo e lawe ka sponge i ka keke.He mea hoʻololi pāʻani ia no ka noi makeup a hoʻolilo i ka hoʻohui ʻana i kāu kumu i ka makani.Loaʻa paha iā ʻoe hoʻokahi (a i ʻole kekahi!) nā ʻōhuʻu ma kāu vanity, akā ʻaʻole maopopo paha ʻoe i ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana, a i ʻole pehea e mālama ai i ka maʻemaʻe.Ma mua, ke hāʻawi aku nei mākou iā ʻoe i kahi papa hāʻule.

How to Use a Makeup Sponge for a Flawless Look in 2 Easy Steps

Pehea e hoʻohana ai i kahiSponge Makeup

 

KaʻAnuʻu Hana 1: pulu i ka Sponge

Ma mua o kou hoʻomaka ʻana e hoʻohana i kou make-up, e hoʻomaloʻo i kāu sponge a e kaomi i ka wai nui.E ʻae kēia ʻanuʻu i kāu mau huahana e hoʻoheheʻe ʻia i loko o kou ʻili a hāʻawi i kahi hopena kūlohelohe.

KANAWAI 2: E noi i ka Huahana

E ninini i kahi kumu wai liʻiliʻi ma ke kua o kou lima, a laila e hoʻopaʻa i ka wēlau pōʻai o kāu sponge i loko o ka makeup a hoʻomaka e kau ma kou alo.Mai ʻānai a kauo i ka ʻōhuʻu ma kou ʻili.Akā, e kaomi mālie a holoi paha i ka wahi a hiki i ka hui ʻana o kāu kumu.E hoʻohana i ka ʻenehana dabbing like ke kau ʻana i ka concealer ma lalo o kou mau maka a me ka ʻulaʻula ʻulaʻula i kou mau papalina.Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kāu sponge no ka hoʻohui ʻana i nā huahana contour cream a me ka wai highlighter.

Pehea e mālama ai i kāuSponge MakeupMaʻemaʻe

 

Aia nā mea hoʻomaʻemaʻe kūikawā i hana ʻia no nā sponges makeup wale nō, akā ʻo ka kopa maʻemaʻe e hana i ka hana.E holo i kāu ʻōhuʻu make-up ma lalo o ka wai mehana me ka hoʻohui ʻana i kekahi mau kulu o ke kopa (a i ʻole ka shampoo pēpē) a lomilomi i nā ʻili a holo ka wai.E ʻōwili iā ia ma luna o kahi kāwele maʻemaʻe e wehe ai i ka maʻamau a waiho palahalaha a maloʻo.E hana i kēia i hoʻokahi manawa i ka pule a e hōʻoia e hoʻololi i kāu sponge i kēlā me kēia ʻelua mahina, e pili ana i ka pinepine o ka hoʻohana ʻana.

Pehea e mālama ai i kāuSponge Makeup

Inā hoʻokahi pūʻolo ʻaʻole pono ʻoe e hoʻolei i waho, ʻo ia ka plastic i komo mai kou ʻōhuʻu nani. Hana kēia i nā mea paʻa kūpono no kāu ʻōhuʻu a he ala ʻoluʻolu e hoʻololi ai i ka ʻeke.


Ka manawa hoʻouna: Mar-09-2022