Hvordan bruke en sminkesvamp for en feilfri look i 2 enkle trinn

Hvordan bruke en sminkesvamp for en feilfri look i 2 enkle trinn

Hvis vi skulle nevne vårt favorittskjønnhetsverktøy gjennom tidene, må vi si at sminkesvampen tar kaken.Det er en game-changer for påføring av sminke og gjør blanding av foundation til en lek.Det er sannsynlig at du allerede har en (eller noen få!) svamper på forfengelighet, men du kan fortsatt være litt uklar om hvordan du best kan bruke den, eller hvordan du holder den ren.I forkant gir vi deg et lynkurs.

How to Use a Makeup Sponge for a Flawless Look in 2 Easy Steps

Hvordan bruke enMakeup svamp

 

TRINN 1: Fukt svampen

Før du begynner å sminke, fukt svampen og klem ut overflødig vann.Dette trinnet lar produktene dine sømløst smelte inn i huden din og gi en naturlig finish.

TRINN 2: Påfør produktet

Hell en liten mengde flytende foundation på baksiden av hånden, dypp deretter den avrundede enden av svampen i sminken og begynn å bruke den på ansiktet ditt.Ikke gni eller dra svampen over huden din.I stedet kan du forsiktig duppe eller klø området til foundation er fullstendig blandet.Bruk samme duppeteknikk når du legger concealer under øynene og kremrødme på kinnene.Du kan også bruke svampen til å blande kremkonturprodukter og flytende highlighter.

Hvordan beholde dinMakeup svampRen

 

Det finnes spesielle rensemidler laget kun for sminkesvamper, men mild såpe vil også gjøre susen.Kjør sminkesvampen din under varmt vann mens du tilsetter noen dråper såpe (eller til og med babysjampo) og masser ut flekkene til vannet blir klart.Rull den på et rent håndkle for å fjerne eventuell fuktighet og legg den flatt til tørk.Gjør dette en gang i uken, og sørg for å bytte ut svampen annenhver måned, avhengig av bruksfrekvensen.

Hvordan lagre dinMakeup svamp

Hvis det er én pakke du ikke bør kaste ut, er det plasten skjønnhetssvampen din kommer i. Disse er de perfekte holderne til svampen din og er en miljøvennlig måte å resirkulere emballasjen på.


Innleggstid: Mar-09-2022