Hvordan bruke en sminkesvamp?

Hvordan bruke en sminkesvamp?

For venner som er vant til sminke, er sminkesvamper en uunnværlig god hjelper.Dens største funksjon er å rense huden, og skyve foundationen jevnt på huden, absorbere mer foundation og endre detaljene. Men jeg tror noen fortsatt kan være litt uklare om hvordan de skal bruke den.

For det første er størrelsen og formen viktig.Størrelsen og formen på en sminkesvamp varierer avhengig av hva den brukes til.Større, avrundede svamper.Blending Sponge brukes til påføring av farget fuktighetskrem, BB- eller CC-krem, foundation og til og med kremrødme.Mindre, mer presise design brukes vanligvis for området under øynene og for å skjule urenheter.

 

Hvordan bruke en sminkesvamp

TRINN 1: Før du begynner å påføre sminke, våt svampen til den er helt mettet og klem ut overflødig vann.

TRINN 2: Hell en liten mengde flytende foundation på baksiden av hånden, dypp den avrundede enden av svampen i sminken og begynn å påføre ansiktet.Ikke gni eller dra svampen over huden din.I stedet kan du forsiktig duppe eller klø området til foundation er fullstendig blandet.Bruk samme duppeteknikk når du legger concealer under øynene og kremrødme på kinnene.Du kan også bruke svampen til å blande kremkonturprodukter og flytende highlighter.

makeup sponge


Innleggstid: 13. desember 2019