Hvordan bruger man makeup børste?

Hvordan bruger man makeup børste?

Foundation børste

Foundation børstebruges til børstning af foundation.Det gør fundamentet mere medgørligt og mere gennemsigtigt.MM bruger gerne den flydende foundation, som gør makeuppen mere effektiv.

 

Brug affoundation børste:

Hæld en flydende foundation på størrelse med en mønt i håndfladen og brug en foundationbørste til at fjerne den.Brug derefter gaffelmetoden til at feje foundationen på panden, næsen, kinderne og hagen, og brug en-linjemetoden til gentagne gange at børste blidt for at skabe en let foundation.Makeupbørstens børste er hård, så styrken bør kontrolleres for at undgå skader på huden.

Jeg kan godt lide at bruge den flydende foundation.Og det ser bedre ud.

 

Blush børste

Blush børsten er petite, generelt flad,har også andre former.Forskellige former på børstehovedet kan børste forskellige effekter.

 

Brugen afrødme børste:

Brug en blush-børste til at påføre en passende mængde blush, og rør derefter forsigtigt ved vævet for at justere dybden af ​​blushen.Metoden til at børste blushen er fra bagsiden til forsiden og er skrå.Hvis du vil være lidt sød, kan du børste det i en cirkel;hvis du vil have lidt personlighed, børst den lange blush i en højere position.

 

Øjenskygge børste

Den største egenskab ved øjenskyggebørsten er at farve området jævnt, hvilket kan skabe en lagdelt øjenskyggemakeup.

 

Brugen aføjenskygge børste:

MM kan først bruge den lyse farve øjenskygge fra midten af ​​øjenhulen til at lave en overgang til de to sider, hvilket skaber en tredimensionel blomstrende følelse.Det er også muligt at påføre øjenskygger i forskellige farver lag for lag for at skabe en vandret udtværingseffekt.

 

Øjenbryns børste

MM-folk ignorerer ikke at tegne øjenbryn.Dårlige øjenbryn vil få hele makeuppen til at komme til kort.Selvfølgelig skal du bruge øjenbrynsbørsten til at tegne øjenbrynene for at lade det være mere tredimensionelt.

 

Brugen aføjenbryns børste:

Brug først øjenbrynsbørsten til at påføre øjenbrynspudderet, der er tæt på hårfarven.Start fra brynet til øjenbrynet og derefter til øjenbrynet.Et lille antal gange og lethed er nøglen til at skabe et naturligt øjenbryn.

 

Læbe børste

Læbebørstens børstehoved er meget lille, for at tegne en delikat læbemakeup.Læbebørsten kan påføres med læbestift eller lipgloss for at gøre farven mere jævn og holdbar.

 

Brugen aflæbe børste:

Brug en læbebørste til at påføre læbestiften og påfør den jævnt fra underlæben for at skabe den perfekte udstråling.Rengør derefter læbebørsten, påfør lipgloss og påfør forsigtigt overlæben for at skabe en krystallæbe.

 


Indlægstid: 26-jul-2019