Makeup børster til begyndere

Makeup børster til begyndere

Make-up penslerfor begyndere

 

Makeup er et obligatorisk kursus for enhver pige.Hvis den fulde score er hundrede, hvor mange point kan du så få?

For begyndere er scoren måske ikke så god.Det er lige meget, vi kan ændre resultatet fra oprindelsen.Faktisk er det nemt at lære makeup kun, hvis du har et fantastisk sæt makeup-børster.

 

Lad mig nu anbefale et sæt børster til makeup-begyndere-Små druebørster.Jeg har brugt dette sæt makeup børste i et år, det er billigt og holdbart, passer til de fleste piger.For begyndere er 12 typer børster nok, og det er det bedste valg for at opnå en perfekt makeup.Derudover er det nemt at skelne brugen af ​​disse børster.

Til små druebørster er håret lavet afsyntetisk, blød og holdbar.Ferrulener lavet af aluminium, det er rustsikkert.Håndtageter lavet af birk, ansigtet er glat og svært at deformere.Hvorfor i øvrigt kalde det små druebørster?For den farve, vi malede med, er ligesom de små druer«.

Her er navnene på 12 typer børster, kan du hjælpe mig med at matche dem?

Pulverbørste - Fulddækkende Kabuki - Foundationbørste - Rødmebørste - Højglansbørste - Concealerbørste - Næsekonturbørste - Øjenskyggebørster - Halo-farvebørste - Øjenhalebørste - Brynbørste - Læbebørste

 

 

Kom nu!Vi kan sende dig disse fantastiske børster fra vores fabrik, uanset hvor du er, navnet på dit mærke kan printes på disse børster.Velkommen til grossister over hele verden.


Indlægstid: Jul-04-2019