Grunden til at du ikke ser godt ud efter så lang makeup er manglen på TA

Grunden til at du ikke ser godt ud efter så lang makeup er manglen på TA

https://mycolorcosmetics.en.made-in-china.com/product/zdsGXUpYnVcq/China-Luxury-Makeup-Brushes-Sets-for-Foundation-Powder-Blush-Eyeshadow-Concealer-Lip-Eye-Make-up-Brush-Cosmetics-Maquiagem-Beauty-Tool.html

Alt efter brugstypen afkosmetisk børste

En bundbørste til at dyppe flydende foundation eller foundationcreme.Generelt er piger med olie og blandet hud velegnede til at bruge makeup børste og makeup.Tør hud laves bedst med våde svampeæg.

Formen på basisbørsten er hovedsageligt lavet af to slags, den ene er fladt hoved og den anden er fladt hoved.Det flade hoved har større børstehoved og hurtigere makeup rate, hvilket er velegnet til produkterne med relativt tynd tekstur og god concealer.Men dets pulvermærke vil være mere tydeligt.Det er bedst at presse det med en pudderpust efter brug.

Det flade børstehår er tykt og blødt.Påføring af makeup ved at dyppe kan godt dække porerne og er ikke let at efterlade børstemærker.Men børstehovedet er lille, så det tager længere tid at lægge makeup.

Det kan hjælpe dig med at holde fast på den gode makeup, og du kan få fat i pudret honningpudder eller pudder.Det er blødere og mere naturligt end at lægge makeup med honningpudder, men det er trods alt hele ansigtets fastgjorte makeup.Den løse pudderbørste skal være stor nok og tyk nok til at få fat i produktet.

En god blush børste kan hjælpe dig med at blive mere ensartet på blush i stedet for et rødt ansigt.Den er mindre end pudderbørsten.

Kosmetisk børste bruges hovedsageligt til at dyppe kosmetiske produkter for at ændre ansigtets kontur.Den er opdelt i skrå skyggebørste og ildkimplantehoved highlight-børste.Generelt er den skrå ansigtsreparationsbørste mere velegnet til ansigtsstrukturen, og den er en passende størrelse til fordybningerne på begge sider af kinden.Børsten af ​​huomiao-hoved fejer højdepunkter, såsom pande, næserygge, område C, menneske og hage, som skal lysne op.Stigningsbørsten af ​​huomiao head er særligt velegnet.

Øjenskyggebørster omfatter store, mellemstore, små og svampestænger.Mange mennesker bliver svimle, når de ser så mange modeller.Faktisk, så længe du husker, har den største størrelse en tommelfingerstørrelse, som bruges til bunden af ​​lys øjenskygge.Medium størrelse er pegefingerstørrelsen til mørk øjenskygge.Lille øjenskygge med flad hoved kan bruges til at beskrive øjets detaljerede omrids.

Concealer-børster er mindre, normalt med tungeform og flammetype.Blødebørsten på flammehovedet er velegnet til at dække læbelinjen og kantpositionen.Den flade tunge er mere velegnet til at dække mørke rande, pletter og acnemærker.

Detøjenbryns børsteer en lille skrå mundbørste med hårde børster.Det skal ikke kun tage fat i pulveret, men også have stærk farve.Det bruges til at påføre øjenbrynspudder eller besvime sporene af øjenbrynsstrøg.Det er mere naturligt og nemt at bruge.

Når du er færdig med øjenbrynspudderet, børster du øjenbrynet svarende til børsten i spiralen og mascaraen, og farve det derefter på øjenbrynene.Det vil gøre øjenbrynsmakeuppen mere ensartet og naturlig.

Mange mennesker mener, at læbestift skal påføres direkte.Hvorfor bruge en speciel børste?Faktisk kan brugen af ​​en læbebørste tegne dig mere stilfulde læber.Alle former for læbemakeup kan også gøres bedre med en læbebørste.

Eyeliner børste er collocation med eyeliner.Den generelle børste er hård, så det er bedre at kontrollere intensiteten og børstens retning.

Som navnet antyder, bruges det til at fjerne det overskydende flyvende pudder efter ansigtsmakeup for at gøre makeuppen renere.


Indlægstid: 06-04-2022