Ke hoʻohana nei ʻoe i ka mea hana nani kūpono?

Ke hoʻohana nei ʻoe i ka mea hana nani kūpono?

ʻAʻole e hōʻole ka poʻe a pau i makemake i ka nani a me ka make-up i nā mea hana pono e hana mau i ka hapalua o ka hana me nā hopena pālua i ka wā o ka hana makeup.

Eia kekahi mau mea hana makeup maikaʻi no kou make-up pono.

 

HE PANUI MAKE-UP

Manaʻo kōkua: E hoʻopili pono a hoʻohui i kāu wai kumu a i ʻole nā ​​huahana make-up (ke kumu, concealer, blush etc.).Sponge make-upme ka hoʻolālā ʻokoʻa hiki ke kūpono i nā ʻāpana like ʻole o kou alo.ʻO ka mea kahiko loasponge make-uphe ʻano hua manu/huʻu.

 SPONGES

HE LASH CURLER

Manaʻo kōkua: No ka lōʻihi o kou mau maka, pono ʻoe i kahi mascara maikaʻi a me kahi curler eyelash.E hoʻomanaʻo e hoʻomaʻamaʻa haʻahaʻa i ka curler ma mua o kou hoʻohana ʻana no nā hopena maikaʻi loa!E wela wale no kekahi mau kekona, a laila e wili i kou mau maka no ka hopena mau.A laila e hoʻomaloʻo i kou mau maka i ka wā e mahana ai ka curler.E akahele a mai puhi i kou lihilihi.Mai hana wela loa ka curler.

 

HE KUMUKALAPALAPALA

Manaʻo kōkua: E kau i ka pauka a me ka make-up maka.ʻAʻole pono ʻoe e loaʻa i kēlā me kēia pulupulu make-up, akā pono kahi pulupulu manuahi nui, a ʻo kekahi mau mea liʻiliʻi e hoʻomaʻemaʻe i kou pale maka, ka liner maka a me nā lae.

 6pcs cosmetic brushes set

HE PAA MAIKAI

Manaʻo kōkua: E mālama i kou mau lae a hoʻopaʻa i nā maka maka hoʻopunipuni.

 

 


Ka manawa hoʻouna: Dec-06-2019