5 najlepších make-up nástrojov, ktoré potrebuje každá žena

5 najlepších make-up nástrojov, ktoré potrebuje každá žena

needs

Dokonalosť make-upu nie je len o značke alebo kvalite.

Správna aplikácia je základ.Preto je tak dôležité mať správne nástroje.

Každý make-up nástroj má svoju vlastnú jedinečnú funkciu.Ale vo svete s príliš mnohými možnosťami je ľahké skončiť s kozmetickou taškou, ktorá váži 10 kíl a praská vo švíkoch.

Hoci v kozmetických taštičkách po celom svete nájdete milión rôznych nástrojov, nepotrebujete ich všetky.Niekedy najlepšie urobíte, ak utriete bridlicu a začnete odznova.

Pre tých z vás, ktorí potrebujú malú pomoc pri identifikácii toho, čo je skutočne dôležité, je tu päť najnevyhnutnejších nástrojov na líčenie:

1. Štetec na podklady

Existuje veľké množstvo rôznych typov štetcov pre všetky typy aplikácií.

Podkladové štetce sú však absolútne nevyhnutnosťou.Pre mnohé ženy je to jeden z, ak nie najdôležitejší nástroj, ktorý si môžu pridať do svojich kozmetických tašiek.

Najlepšípodkladové štetcesú tuhé, vyrobené zo syntetických vlákien.Pre základ, aké silné štetce s malým chmýřím, pretože potrebujú schopnosť nabrať, držať a potom uvoľňovať rôzne krémy a tekutiny.

2. Kompaktné zrkadlo

Nie je možné vyriešiť problém, ktorý nevidíte!

Aby ste sa dobre pozreli na to, s čím pracujete a na čom pracujete, je absolútne nevyhnutné mať nejaké zrkadlo.Vreckové zrkadlá sú nevyhnutným doplnkom každej kozmetickej taštičky.

3. Hubka na make-up

Je dôležité mať sa dobrešpongia na make-upna nanášanie základu.

Pravýšpongia na make-upumožní hladkú a konzistentnú aplikáciu.

Ten nesprávny...nie tak veľmi.

Rôzne ženy majú rôzne preferencie, pokiaľ ide o špongie, ale väčšina z tých najlepších má zakrivené vzory, ktoré zodpovedajú rôznym obrysom ženskej tváre.

4. Štetce na očné tiene

Každá žena sa snaží orámovať oči čo najlichotivejším spôsobom.

To takmer vždy znamená koordináciu so zvyškom vášho vzhľadu.Niekedy si to vyžaduje dramatické ťahy, inokedy prirodzenú zmes.

Obajauhlové štetce na tieňa kupolovité štetce na miešanie majú svoje miesto.

5. Kulma na mihalnice

Každá žena vie, aké dôležité sú jej mihalnice.Najmä ak máte nalepené mihalnice, kvalitná kulma je absolútnou nevyhnutnosťou.

Ak sa to urobí správne, tento nástroj vám otvorí oči a dodá dramatický vzhľad každej tvorbe make-upu.Aj keď sa chystáte na prirodzenejší vzhľad, natočenie mihalníc vždy zvýrazní vaše oči.

Ak si ju pridáte do kozmetickej taštičky, umožní vám vykonať rýchle natočenie pred opätovným nanesením maskary.

Každý profesionálny vizážista by vám povedal, že ak to myslíte vážne, budete potrebovať oveľa viac.

Ťažko by ste však hľadali kozmetickú taštičku, profesionálnu alebo nie, ktorá by tieto základné pomôcky na líčenie neobsahovala.

Najlepšie urobíte, ak začnete so základmi a potom budete pomaly pridávať nové nástroje, ktoré považujete za užitočnejšie.


Čas odoslania: máj-07-2022