Maketi Brush Maketi fa'asoa ile lalolagi atoa

Maketi Brush Maketi fa'asoa ile lalolagi atoa

Maketi Brush Maketi fa'asoa ile lalolagi atoa

A pulumu teuteuo se mea faigaluega faʻatasi ma pulumu, faʻaaogaina mo le faʻaogaina o foliga poʻo foliga vali.E mafai ona faia fa'amau i mea fa'anatura po'o mea fa'akomepiuta, ae o le 'au e masani lava ona faia i le palasitika po'o le fafie.A fa'aogaina mea teuteu e fa'aaoga ai le pulumu talafeagai e fa'afefiloi lelei i totonu o le pa'u.

Sea Maketi

Ae faimai foipulumu teuteulipoti maketi, o Saina o le gaosiga sili ona tele i le taimi nei ona o le tele o mea mata, maualalo tau o tagata faigaluega.E manaʻomia se faʻatau maketi e tusa ma le 45% i le 2017. Ae o pulumu na faia i Saina o loʻo i ai se tau maualalo, lea na faʻaitiitia ai tupe maua a Saina i le lalolagi i le 37.4%.

O mea gaosi tetele i le lalolagi e masani ona tufatufa atu i totonu o US ma EU O maketi taumafa autu o lo'o maua i atunu'u atia'e.O le Europa e ave le maketi o le 25.6%, sosoo ai ma Amerika i Matu ma le 20%.O atunu'u atia'e e maualuga le fua o le fa'aogaina.E pei o Saina, na maua ai le faʻatau maketi o le 31.1% ona o le toʻatele o tagata.

Le maketi i le lalolagi atoa moFufulu Teugao loʻo faʻamoemoe e tupu i le CAGR e tusa ma le 8.5% i le isi lima tausaga, ma o le a oʻo atu i le 2170 miliona tala Amerika i le 2024, mai le 1330 miliona tala Amerika i le 2019, e tusa ai ma se suʻesuʻega suʻesuʻe fou.

Kamupani o lo'o galulue i totonu o leGlobal Makeup Brushesmaketi o loʻo taulaʻi i le tuʻufaʻatasia ma le mauaina ma le faʻalauiloaina o oloa fou e maua ai le faʻatauvaʻa.

O le aufaipisinisi sili o: L'Oreal, Shiseido, Estee Lauder, LVMH, Elf, Paris Presents, Sigma Beauty, Avon, Amore Pacific, Chanel, Watsons, Zoeva, Chikuhodo, Hakuhodo.

p5


Taimi meli: Me-23-2019