Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i kāu ʻeke makeup?

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i kāu ʻeke makeup?

E hiki koke mai ana ka wā hoʻomaʻemaʻe puna!Ke paʻahana nei ʻoe i ka lepo, ka holoi ʻana a me ka hoʻomaʻemaʻe hohonu i kou home, mai haʻalele i kāuʻeke make-up.

Pono ka nānā iki ʻana o kēlā pūʻulu o nā mea nani.Inā like me kaʻu ka waiho ʻana o kāu makeup, ua lilo ia i mea ʻino i ka makahiki.

Eia pehea e hoʻomaʻemaʻe maoli ai i kāu ʻeke make-up i nā ʻanuʻu he nui.

 

KaʻAnuʻu ʻEkahi

E hoʻokaʻawale i kāuʻeke make-up.E hele i mua a hele i kāuʻohi make-upa hoolei aku i na mea i pau.

 

KaʻAnuʻu ʻElua

E hoʻohuli i kāu ʻeke make-up i lalo a lulu ʻia ma luna o kahi ʻōpala e hoʻopau i nā ʻōpala.E hoʻokaʻawale i ka ʻeke.E kiʻi i kahi lole maʻemaʻe a hoʻomāmā me ka wai anuanu.E kau i kekahi mau kulu kopa ma kahi kihi o ka lole.E kāpīpī i kēlā kihi me kahi ʻē aʻe a hiki i ka wā e hana ai ʻoe i ka ʻūlū, a laila e lawe i kou lole lole a holoi i kāu ʻeke make-up lepo.

 

KaʻAnuʻu ʻEkolu

E holoi i ka ʻeke me ka wai maʻemaʻe, a laila e hoʻohuli i loko a maloʻo loa.Hiki iā ʻoe ke hoʻoikaika i ka hoʻomaloʻo ʻana me ka hoʻohana ʻana i kahi mea maloʻo maloʻo i hoʻonohonoho ʻia i ka haʻahaʻa a i ʻole ke anuanu.Mai hoʻokomo i ka mea maloʻo lauoho ma kahi kokoke i ka ʻeke!

 

KaʻAnuʻu ʻEhā

E like me kā mākou i ʻōlelo ai ma mua, me ka hoʻohana ʻana i ka lepomea paahanahiki ke pilikia i kou helehelena a me kou olakino.No laila ke kali ʻoe i ka maloʻo ʻana o kāu ʻeke, e hoʻomaʻemaʻe i kamakeup brushese komo i loko.E nānā i ka ʻāpana o ka makeup brushes & makeup sponges i kā mākou Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i nā Brushes & sponges Cleaning Tip.

 

ʻO ka ʻeke hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe he ʻeke hoʻomaʻemaʻe olakino

Hoʻopili ʻoe i ka make-up i kāu kino nui a nāwaliwali loa.E hoʻomaha i kou ʻili a e hōʻoia ʻaʻole e pōʻino nā mea āu e kau ai.E hoʻomaʻemaʻe i kāu ʻeke make-up i mau manawa i ka makahiki e mālama i kou olakino a hauʻoli.

black bag customized makeup brush set 

bag

 

 

 


Ka manawa hoʻouna: Jan-19-2020