Hvordan rengør man sin makeuptaske?

Hvordan rengør man sin makeuptaske?

Forårsrengøringssæsonen kommer snart!Mens du har travlt med at støve, tørre og rengøre dit hjem i dybden, skal du ikke ignorere ditmakeup taske.

Det bundt af skønhedsprodukter kræver også lidt opmærksomhed.Hvis dit makeup-lager er noget som mit, er det blevet noget rod i løbet af året.

Sådan forårsrengør du din makeuptaske naturligt i flere trin.

 

Trin et

Tøm dinmakeup taske.Gå videre og gå igennem dinmakeup samlingog smide udløbne varer.

 

Trin to

Vend din makeuptaske på hovedet, og ryst den over en skraldespand for at slippe af med løst snavs.Læg posen til side.Tag en ren klud og fugt den med koldt vand.Påfør et par dråber sæbe på et hjørne af kluden.Gnid det hjørne med et andet, indtil du har lavet skum, tag derefter din skumklud og tør din snavsede makeuptaske ud.

 

Trin tre

Skyl posen med rent vand, vend den derefter på vrangen og lad den tørre helt.Du kan fremskynde tørringsprocessen ved at bruge en føntørrer indstillet til lav eller kølig.Læg ikke hårtørreren for tæt på posen!

 

Trin fire

Som vi nævnte tidligere, bruger dirtymakeup værktøjerkan være dårligt for dit udseende og dit helbred.Så mens du venter på, at din taske tørrer, skal du rense denmake-up penslerder går indenfor.Tjek afsnittet om makeup børster & makeup svampe i vores Sådan rengøres børster & svampe rengøringstip.

 

En ren makeuptaske er en sund makeuptaske

Du lægger makeup på dit største og mest sårbare organ.Giv din hud en pause, og sørg for, at de ting, du tager på den, ikke gør skade.Rengør din makeuptaske flere gange om året for at holde din hud sund og glad.

black bag customized makeup brush set 

bag

 

 

 


Indlægstid: 19-jan-2020