Le tala'aga o pulumu teuteu

Le tala'aga o pulumu teuteu

E faapefea ona apulumu teuteuatiina ae?

 

Mo le tele o seneturi,pulumu teuteu, atonu na faia e tagata Aikupito, sa tumau pea i le malo o tagata mauʻoa.O lenei pulumu apamemea apamemea na maua i le fanuatanu o Saxon ma sa manatu e lata mai i le 500 i le 600 TA.

bronze brush

O tomai na faʻaaogaina e le Sainapulumu fulufulu manutalu mai aso BC mo latou calligraphy, sa vave ona siitia atu i le faiapulumu teuteu.

 

1

 

E oʻo mai i le taimi nei, o Siamani ma Iapani o loʻo tausia se aganuu laʻititi o le gaosigapulumu lelei, e masani lava mo tagata faʻatau oloa sili ona iloagofie, ma e manatu o se vaʻa.Ae o le tele o gaosiga o pulumu ua siitia atu i isi vaega o Asia, aemaise Korea, Taiuani maSaina.

Shenzhen, latalata i Hong Kong, ua silia nei ma le selau o falegaosimea e gaosiapulumu teuteu, ae faimai foiShenzhen MyColor Cosmetics Co.,Ltd, o se ta'uta'ua gaosi pulumu teuteu.

E tusa lava po o fea o loʻo faʻavae ai le falegaosimea, o le tele o pulumu teuteu e tumau pea i lima.Ona o le atinaʻeina o lauulu o manu ma suiga faifai pea i sitaili pulumu,fulufulu pulumue masani ona nonoa, teuteu ma fa'apena i lima.O le tele la o tagata faigaluega e alu i fale gaosi pulumu.

hand made makeup brush

O le tele o fale gaosi pulumu e gaosia pulumu mo kamupani teuteu, mo igoa tumaoti po'o a latou lava ituaiga.O lona uiga, e toaitiiti kamupani teuteu e faia a latou lava pulumu teuteu.

Po'o fea lava e faia ai, o pulumu teuteu fa'aonaponei e fai ma sui o le fa'atemokalasi o le lalelei mo tama'ita'i uma.

gradient pink makeup brush set

 


Taimi meli: Oke-22-2019