КОИ СМЕ НИЕ

„Моја боја“има за цел да му помогне на секој да ја открие и сака сопствената убавина.Имаме страст за шминка и сме посветени на развивање и производство на висококвалитетни четки за шминка по пристапна цена.По околу 10 години искуство, сега имаме многу приватни лајсни и патенти.Вашите нарачки OEM/ODM се исто така добредојдени.

научи повеќе
company

OEM и ODM

ЕКСПЕРТ ЗА ЧЕТКИ ЗА ШМИНКА НАД 10 ГОДИНИ СПЕЦИЈАЛИЗИРАН НИЕ СМЕ ФАБРИКА, И ВАШАТА ФАБРИКА ВО КИНА

рече клиентот

  • „Здраво Хане, добра сум, да, ги добивме четките и многу ги сакаме. Едноставно немав време да испратам порака со мојата благодарност. Да, многу сум благодарен за тебе и твојот тим.
    ----Киера"
  • „Омг, вие сте најдобрите најпаметните жени што сум ги нашол и највпечатливата жена. Уште еднаш ви благодарам многу за целото ваше трпение и голема помош Многу сум среќен конечно мојот бренд најде одлична компанија Благодарам amiga ( amiga значи пријател на шпански)
    ---- Хорхе"
  • „Вие одлучувате дека не знам зошто, но сакам да го земам вашето мислење Многу сум возбуден што ја гледам вашата работа
    ----Амина"