KUSH JEMI NE

"My Color"synon të ndihmojë të gjithë të zbulojnë dhe duan bukurinë e tyre.Ne kemi një pasion për grimin dhe jemi të përkushtuar në zhvillimin dhe prodhimin e furçave të grimit me cilësi të lartë me çmim të përballueshëm.Pas rreth 10 vitesh eksperiencash, tani kemi shumë modele dhe patenta private.Porositë tuaja OEM/ODM janë gjithashtu të mirëseardhura.

Mëso më shumë
company

OEM & ODM

EKSPERT FURCA ME GRIM MBI 10 VJET E SPECIALIZUAR JEMI FABRIKE, GJITHASHTU FABRIKEN JUAJ NË KINË

tha klienti

  • "Përshëndetje Hanne, unë jam mirë, po i kemi marrë furçat dhe i duam shumë. Thjesht nuk kam pasur kohë të dërgoj mesazhe për vlerësimin tim. Po, jam shumë mirënjohës për ju dhe ekipin tuaj.
    ----Kierra"
  • "Omg ti je femrat më të mira, femrat më të zgjuara që kam gjetur dhe femra më mbresëlënëse. Edhe një herë faleminderit shumë për gjithë durimin dhe ndihmën e madhe Jam shumë e lumtur më në fund marka ime gjeti një kompani të madhe Faleminderit amiga ( amiga do të thotë mik në spanjisht)
    ---- Jorge"
  • “Ti vendos që nuk e di pse, por dua të marr mendimin tënd Jam shumë i emocionuar të shoh punën tënde
    ----Amina"