Materialet e trajtuara

Materialet e trajtuara

Handle Materials

Doreza e furçës së grimitku eshtelogoja e markës suajdhe informacione të tjera si qëllimi ose madhësia mund të printohen.

Kemi shumëmbulesa privatenë magazinë për zgjedhjen tuaj.

Përshtatja është gjithashtu e mirëpritur.

Por tarifat e formimit nevojiten për dorezat plastike dhe akrilike.

Sidoqoftë, dorezat prej druri/bambu mund të personalizohen në çdo formë pa formacione.

Procesi i printimit të logos:

1.Print jastëk
2.Gdhendje me laser
3. Stampim i nxehtë