Bahan cecekelan - Shenzhen MyColor kosmétik Co., Ltd.

Bahan cecekelan

Bahan cecekelan

Bahan cecekelan

Makeup Brush Handle is where your brand logo and other information like purpose or size can be printed.

We have many private moldings in stock for your choice.

Nyieun husus ieu ogé tampi.

Tapi waragad molding anu diperlukeun pikeun plastik, sarta handles acrylic.

Sanajan kitu, kai / awi handles bisa ngaropéa dina bentuk naon tanpa moldings.

Logo printing process:

1.Pad percetakan
2.Laser ukiran
3.Hot stamping