Bahan bulu - Shenzhen MyColor kosmétik Co., Ltd.

Bahan bulu

Bahan bulu

bulu embe

Sintétik / nilon Rambut

1.Easier pikeun ngabersihan tuntas
2.Stands nepi ka pangleyur, ngajaga bentukna ogé.
3.Dries leuwih gancang sanggeus ngumbah
4.Cruelty bébas
unsur protéin 5.No
6.Vegan ramah
7.Tends janten firmer, sanajan leuwih fleksibel versi anu sadia
8.Better pikeun krim, gél, cair, tapi teu jadi éféktif jadi bubuk
9. powders ogé bisa dilarapkeun kalawan sintétik dirancang husus pikeun tujuan

Rambut sato

bulu embe

Tipe umum 1.Most dipaké dina brushes makeup.
2.Highly éféktif dina packing sarta nerapkeun bubuk
3.Can pori nyumputkeun epektip tur nganteurkeun finish radian na glowy
Di Cina, aya leuwih ti 20 sasmita tina bulu embe: XGF, ZGF, BJF, HJF, # 2, # 10, Double digambar, Single digambar jsb
XGF mangrupa kualitas pangalusna sarta paling mahal. Pangsaeutikna konsumén jeung pamaké can mampuh dina brushes makeup kalawan XGF atanapi ZGF.
BJF leuwih hade tinimbang HJF na geus dilarapkeun hadé pikeun luhur-grade brushes makeup. Tapi sababaraha merek kawentar kawas Mac biasana make HJF pikeun sababaraha brushes maranéhanana.
# 2 teh pangalusna dina bulu embe kualitas-sedeng. Éta kasar. Anjeun ngan bisa ngarasa softness taun toe teh.
# 10 nya goreng ti # 2. Hal ieu kacida kasar tur dilarapkeun pikeun mirah tur leutik brushes.
Ganda digambar & bulu digambar Single teh bulu embe awon. Teu gaduh toe. Tur éta rada kasar, beuki terapan pikeun maranéhanana brushes makeup disposable.

bulu embe

bulu embe

bulu kuda / pony

1.Has a cylindrical bentukna
ketebalan 2.Equal tina akar kana luhur
3.Durable tur kuat.
4.Excellent pikeun contouring alatan snap kuat.
5.The munggaran pilihan pikeun brushes panon, kusabab softness anak, harga kalapa, sarta fléksibel.

bulu bajing

1.Thin, sareng tip nunjuk jeung awak seragam.
2.With saeutik atawa euweuh spring.
3.Good pikeun kulit garing atawa sénsitip
sinyalna lemes 4.Deliver kalawan hasil alam

bulu embe

bulu embe

Cerpelai / Sable bulu

1.Soft, elastis, tahan banting, fleksibel jeung awét
2.Great pikeun ngawarnaan sarta digawé precision
3.Can jadi dilarapkeun teu ukur mibanda bubuk tapi kalawan cair atawa krim makeup

bulu Badger

1.The tip pisan ipis
akar 2.The téh kasar, kandel jeung elastis
3.Used di Brushes nu dianggo keur ngartikeun na bentukna
4.Ideal pikeun halis brushes
5.China mangrupakeun sumber utama bulu badger pikeun brushes makeup

bulu embe

bulu embe

bulu bagong

1.Very porous
2.Picks up langkung pigmén sarta distributes aranjeunna merata
3.Boar bristles bulu ogé bisa mantuan dina gampang ngadalikeun makeup anjeun nalika blending