Bahan Rambut - Shenzhen MyColor Cosmetics Co., Ltd.

Bahan Rambut

Bahan Rambut

rambute wedhus

Sintetis / Nylon Rambut

1.Easier kanggo ngresiki sak tenane
2.Stands nganti cairan pelarut, tansah wangun uga.
3.Dries cepet sawise ngumbah
4.Cruelty free
unsur protein 5.No
6.Vegan loropaken
7.Tends dadi firmer, sanadyan luwih fleksibel versi kasedhiya
8.Better kanggo krim, gel, Cairan, nanging ora efektif minangka bubuk
9. serbuk uga bisa Applied karo tiron dirancang khusus kanggo maksud

Rambut Animal

rambute Kambing

Jinis umum 1.Most digunakake ing sikat dandanan.
2.Highly efektif ing diinget lan bedak
3.Can pori ndhelikake irit lan ngirim Rampung sumringah lan glowy
Ing China, ana luwih saka 20 gelar saka rambute wedhus: XGF, ZGF, BJF, HJF, # 2, # 10, Double digambar, Single digambar etc.
XGF kualitas paling apik lan paling larang. Kurang pelanggan lan bisa saged sikat dandanan karo XGF utawa ZGF.
BJF luwih saka HJF lan wis Applied luwih kanggo ndhuwur-bahan sikat dandanan. Nanging sawetara merek misuwur kaya MAC biasane nggunakake HJF kanggo sawetara sikat sing.
# 2 paling ing rambute wedhus-kualitas medium. Iku atos. Sampeyan mung bisa aran lembut ing jempol.
# 10 luwih elek tinimbang # 2. Iku banget atos lan Applied kanggo mirah lan cilik sikat.
Double digambar & rambute Drawn Single rambute wedhus awon. Ora duwe jempol. Lan wis cukup atos, luwih Applied kanggo sing sikat dandanan nganggo.

rambute wedhus

rambute wedhus

rambute jaran / Pony

1.Has a bentuke silinder wangun
kekandelan 2.Equal saka ROOT nduwur
3.Durable lan kuwat.
4.Excellent kanggo contouring amarga sworo seru kuwat.
5.The pisanan pilihan kanggo sikat mripat, amarga saka lembut sawijining, competitive price, lan fleksibel.

rambute bajing

1.Thin, karo pucuke lancip lan awak seragam.
2.With sethitik utawa ora spring.
3.Apik kanggo kulit garing utawa sensitif
jangkoan alus 4.Deliver karo asil alam

rambute wedhus

rambute wedhus

Musang / Sable rambute

1.Soft, lentur, tahan, fleksibel lan awet
2.Great kanggo pewarna lan karya tliti
3.Can Applied ora mung karo wêdakakêna nanging karo Cairan utawa krim dandanan

rambute Badger

1.The tip banget lancip
ROOT 2.The punika atos, nglukis lan lentur
3.Used ing Sikat sing bisa kanggo netepake lan wangun
4.Ideal kanggo alis sikat
5.China punika sumber utama saka rambute badger kanggo sikat dandanan

rambute wedhus

rambute wedhus

rambute Celeng

1.Very keropos
2.Picks munggah liyane pigmen lan distributes wong roto-roto
3.Boar bristles rambute uga nulung ing gampang Ngontrol dandanan nalika campuran