Nepangkeun - Shenzhen MyColor kosmétik Co., Ltd.

Tentang Kami

Tentang Kami

MyColor

"MyColor" boga tujuan pikeun mantuan dulur manggihan tur cinta kaéndahan sorangan. Simkuring boga gairah pikeun makeup sarta komitmen ka berkembang manufaktur brushes makeup kualitas luhur di harga affordable. Sanggeus kira 10 pangalaman taun ', ayeuna urang kudu loba moldings swasta jeung patén-patén. Anjeun pesenan OEM / ODM ogé tampi.

NU NGADEGKEUN papanggih kami

Sanggeus geus kana industri sikat makeup pikeun leuwih 10 taun,  CEO "Andy Fan"  is quite familiar with the whole industry chain. He remains as committed as ever to creating quality products at a reasonable price and helping every people worldwide take control of their own beauty destiny. Then, MyColor Cosmetics Co., Ltd  and Jessup Hongkong(Owner of brand"Jessup") reached and formed a strategic cooperation and jointly funded the establishment of Factory"Dongguan Jessup Cosmetics Co.,Ltd., Committed to design, research and development, production and quality control to achieve greater development and help more and more customers and partners to create outstanding values.

Papanggih urang pabrik

pabrik cabangna kami nyertakeun hiji aréa leuwih ti 6000 meter pasagi di Dongguan (Dongguan Jessup kosmétik Co., Ltd). Simkuring boga sistem manajemen kualitas lengkep, tur geus diaudit mun akur jeung ISO9001 & sistem manajemen Quality ISO4001. 

Ngan 3-7 poé anu diperlukeun pikeun ngaropea sampel. Rék dilegakeun rentang anjeun tina pilihan, kami 10 R & D insinyur jeung 5 taun ditambah pangalaman, tetep Ngaronjatkeun makeup brushes katalog, nu ngajadikeun kami nangtung kaluar ti kompetisi galak. 

Kalawan staf dialam peralatan canggih, kawas Trimming Mesin, Pad Printing Mesin, sarta Combing Mesin, urang bisa ngahasilkeun leuwih 10,000pcs sapopoé. kualitas-baku tinggi kami baris nguatkeun pikiran anjeun pikeun sumber ti kami. Kalawan supplier stabil, urang teu kedah salempang ngeunaan bahan baku. Sarta staf QC urang mariksa unggal bagian tina unggal sikat taliti pisan sateuacan paking.

Our “Jessup” Cosmetics are selling very well all over the world through amazon, aliexpress, ebay, Etc..

Naon merek kami geus COOPERATED kalawan?

produk urang anu kacida dipuji ku loba pausahaan brand badag, kayaning Mac, RIMMEL, BOBBI BROWN, MAYBELLINE na langkung ti AS, Italia, Australia sarta wewengkon UK jsb ..

Mun anjeun resep OEM atanapi salah sahiji sikat urang, mangga ulah ragu ngahubungan kami kanggo inpormasi lengkep.

sikat pabrik mycolor makeup