Рачка со материјали

Рачка со материјали

Handle Materials

Рачка за четка за шминкае каделогото на вашиот бренди други информации како цел или големина може да се испечатат.

Имаме многуприватни лајснина залиха по ваш избор.

Прилагодувањето е исто така добредојдено.

Но, потребни се такси за калапи за рачки од пластика и акрилик.

Сепак, рачките од дрво/бамбус може да се прилагодат во која било форма без лајсни.

Процес на печатење лого:

1. Печатење на подлоги
2.Ласерско резбање
3.Тешко печат